avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 435 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Teren cu 3 mostenitori
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Teren cu 3 mostenitori

Buna seara, vreau sa cumpar un teren care a ramas mostenire la trei personae, parintii sunt decedati si toti trei sunt de acord sa vanda, pot cumpara terenul fara sa am problem pe viitor? La ce trebuie sa fiu atent cand il cumpar? Actele se pot face la primarie?(presupun ca au si ei notar, e un sat la peste 160 km de bucuresti), va multumesc pentru orice raspuns.
Cel mai recent răspuns: Adolfina Pop , Consultant fiscal 19:36, 21 Iulie 2015
Mai intai trebuie sa dezbateti succesiunea, iar apoi fiecare isi poate vinde partea lui. Contractul de vanzare cumparare pentru terenuri trebuie autentificat de catre notar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Copiii mostenitori, in urma decesului ambilor parinti, pot trece ... ion + ion + Copiii mostenitori, in urma decesului ambilor parinti, pot trece toata averea pe numele celui care a locuit si locuieste si acum in casele parintilor si apoi ... (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate acte necesare daniel2222 daniel2222 Bunicul vroia sa-mi lase mostenire pamantul vreo 7200 mp dar am amanat, si intre timp a murit si el si bunica :(( , si a ramas treaba nerezolvata! Eu am titlul ... (vezi toată discuția)
Vanzare mostenire oanalumi oanalumi In urma decesului parintilor, a ramas un apartament. Dreptul la mostenire il avem eu si sora mea. Intai a decedat mama, si la doi-trei ani dupa ea, tata. Dupa ... (vezi toată discuția)