avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1055 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Suspendare permis de conducere
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Suspendare permis de conducere

Buna seara,
Mi-a fost suspendat permisul de conducere in urma unui accident soldat cu vatamare corporala, iar in urma anchetei, procurorul a decis clasarea cauzei. Insa permisul mi-a fost suspendat pentru 90 de zile conform art. 103 alin 1 lit c din OUG 195/2002. Intrebarea este daca se poate solicita reducerea perioadei de suspendare la 30 de zile in aceasta situatie. De la Rutiera mi s-a spus ca decizia comandantului este fara posibilitatea de a solicita reducerea. Multumesc anticipat pentru raspunsuri!
Ultima modificare: Marți, 21 Iulie 2015
flo1977, utilizator
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 23:22, 21 Iulie 2015
Posibilitatea reducerii la 30 de zile se aplica numai in cazul contraventiilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reducere perioada de suspendare permis de la 90 la 30 sau 45 zile victorbc victorbc Buna ziua. In cazul unui accident cu vatamare corporala cu 9 zile de ingrijire medicala si neacordare de prioritate, accident cu pagube materiale dar si ... (vezi toată discuția)
Schimbarea suspendarii initiale a permisului de conducere pe 60 zile, in 90 zile Mike67 Mike67 Buna ziua tuturor! As dori sa stiu daca cineva de pe acest forum a mai trecut prin aceasta situatie, sau daca are cineva vreun sfat. Evenimentul s-a ... (vezi toată discuția)
Bună, am provocat un accident rutier efectuând o depășire ... Octa-33 Octa-33 Bună, Am provocat un accident rutier efectuând o depășire pe linie discontinua, nu am reușit sa termin depășirea sau sa evit, am șters ambele ... (vezi toată discuția)