avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 868 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Demisia si perioada de preaviz.
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Demisia si perioada de preaviz.

Bjna ziua! Suunt angajata ccu data de 17 aprilie si as vrea sa imi dau demisia pt ca am gasit alt job mai ok. As dori sa imi explicatj ce ar trebui sa fac conform legii si cat este perioada de preaviz...
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:03, 22 Iulie 2015
~ Conținut șters la cerere ~
Pasii sunt urmatori:
- depunere la angajator notificare incetare c.i.m. prin demisie
- inregistrare demisie
- efectuare preaviz . termenuil este cel mentionat in c.i.m.
- incetare c.i.m. la expirarea preavizului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrerupere concediu medical si demisie smarty67 smarty67 Buna seara Va rog sa ma ajutati cu o informatie. In luna ianuarie am facut un infarct in timp ce eram la servici. Am mers de urgenta la spital si mi s-a pus ... (vezi toată discuția)
Angajatorul vrea sa renunte la preaviz Farala Farala Buna ziua, Am fost angajata unei companii incepand cu 01.12.2016, pe perioada nedeterminată, iar pe data de 25.06.2018 am demisionat cu preaviz de 20 de ... (vezi toată discuția)
Angajat cu perioada de proba 3 luni - vreau sa imi pun demisia, trebuie sa mai stau in preaviz? elmauss elmauss buna seara, lucrez la o societate in perioada de proba de 3 luni , incepand din 9 ianurie a.c. si am gasit un job mai bun drept urmare vreau sa imi pun ... (vezi toată discuția)