avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1126 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Legea nr. 209/2015 privind anularea unor obligatii ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Legea nr. 209/2015 privind anularea unor obligatii fiscale

Am o datorie fiscala privind contributia de asigurari sociale de sanatate din anul 2007_2008, la valoarea de 50 lei ce reprezenta venituri din cedare folosinta bunuri.
M-am judecat, am castigat procesul 2012, organele competente au aplicat hotararea in 2015 anuland doar somatia si titlu executoriu. La cateva zile dupa , sunt anuntata ca am datorii exact pe aceeasi suma.
Azi,22.07.2015 am primit o adresa de instiintare privind infiintarea popririi.
Intrebara mea este:
Ma incadrez la Legea nr. 209/2015 privind anularea unor obligatii fiscale

Alte discuții în legătură

Anaf adresa de instiintare privind infiintarea popririi Irina_sebea Irina_sebea Buna ziua, Am primit in contul online de la ANAF o \"[b]Adresa de instiintare privind infiintarea popririi[/b]\" in format .pdf si contine urmatorul ... (vezi toată discuția)
Adresa infiintarea a propririi ispasdina ispasdina Buna ziua, Am primit o adresa de infiintare a propririi de la Administratia Finantelor Publice, pentru un angajat de-al nostru, care nu si-a platit impozitul ... (vezi toată discuția)
Anulare obligatii cas, pfa andreeafor andreeafor Buna ziua, Sunt PFA-inregistrat din octombrie 2012. Pe baza deciziei de impunere pentru plati anticipate, am achitat Cass-ul si impozitul pe venit. Pentru ca ... (vezi toată discuția)