avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 307 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... sarcina in timpul contractului pe perioada determinata
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

sarcina in timpul contractului pe perioada determinata

buna ziua,sunt insarcinata in 27 de saptamani si imi va expira contractul la 1 august iar eu voi intra in prenatal la 1 septembrie .pt luna descoperita august - septembrie imi voi prelungi contractul cu inca o luna pe alta firma ,prenatalul mi s- a spus sa il iau cu 2 zile inainte de expirarea contractului .intrebarea mea este : ce acte imi trebuie de la firma anterioara si de la actuala firma pentru a face un dosar la Casa de Asigurai de Sanatate pentru ca am inteles ca eu trebuie sa ma ocup de acest dosar ( voi naste la sfarsitul lui octombrie) multumesc

Alte discuții în legătură

Cate luni trebuie sa ai lucrate sa poti primi indemnizație MONICA ROXANA Voinea MONICA ROXANA Voinea Am lucrat 9 luni la o firmă, acum lucrez la alta firma de 6 luni.intre aceste 2 locuri de muncă am avut o lună întrerupere, Dacă am avut 1 luna ... (vezi toată discuția)
Concediu prenatal Simonamihai30 Simonamihai30 Sunt gravida si am 27 de saptamani de sarcina. Sunt in concediu medical. Am prelungit concediul deoarece aveam 90 de zile si am fost la comisie si voi mai avea ... (vezi toată discuția)
Ccc pentru suplinitori alinutzza140 alinutzza140 Buna ziua , Sunt o viitoare mamica suplinitoare cu contract pana la 1 sept.2011.Sunt insarcinata in 5 luni si ceva si cred ca o sa nasc pe la sfarsitul lui ... (vezi toată discuția)