avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 472 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Program de finantare pentru achizitionarea unei scene ...
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Program de finantare pentru achizitionarea unei scene de spectacol cu dotarile necesare

As dori sa cumpar o scena pentru spectacol cu accesoriile necesare(sonorizare, lumini,etc) si nu stiu prin ce program de finantare europeana se poate achizitiona.
Cel mai recent răspuns: negreanalina , utilizator 09:34, 3 August 2015
Finantarile europene sunt abia la stadiul de consultare....cand se vor definitiva ghidurile veti vedea unde va incadrati....din curiozitate, la ce valoare ajunge acesta investitie?
Fiind un ansamblu folcloric al unei asociatii culturale, satui de interminabilele discutii cu autoritatile locale cand vine vorba pentru un spectacol ,am dorii sa achizitionam noi o scena mai ieftina pentru asociatie.Daca ar fi ceva program de finantare la care sa aplicam cu asociatia am deveni mult mai independenti.
Daca stiti prin ce programe au fost eligibile asemenea achizitii, va rog sa ne informati pentru a urmari lansarea unei noi sesiuni de finantare.

Cu deosebita consideratie,
ALINA.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Documentatie fonduri pentru o firma de turism popescu georgeta popescu georgeta Buna ziua, Va rog sa ma indrumati cum sa procedez daca vreau sa obtin ceva fonduri europene pentru a putea continua dezvoltarea unei afaceri de familie ... (vezi toată discuția)
Am sanse sa gasesc investitor pentru suma de 3000 euro? anamariarus anamariarus Buna seara. Am un SRL-D infiintat de o luna, fara activitate. Am depus la OTIMMC Cluj un proiect de finantare nerambursabila din fonduri guvernamentale pentru ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene pentru studenti corsalex corsalex Buna seara, Am 21 ani, sunt student in anul 2 la Inginerie Mecanica si Electrica si as vrea sa stiu daca as putea obtine fonduri europene nerambursabile si ... (vezi toată discuția)