avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1159 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit Dobanzi penalizatoare credit restant
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

Dobanzi penalizatoare credit restant

Sunt deductibile la calculul impozitului pe profit dobanzi penalizatoare aferente unor credite restante inregistrate de o societate.Mentionez ca valoarea acestor dobanzi este mai mare decat datoria restanta.Creditele sunt la Bcr:o linie de credit si alte doua credite.eu le-am considerat mereu deductibile!va rog sa ma ajutati cu o opinie!Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters294670 , utilizator 10:39, 25 Octombrie 2015
cheltueilile cu dobanzile (curente sau penalizatoare sunt deductibile) decurgand din contracte comerciale.Numai dobanzile aferente obligatiilor la bugete nu sunt deductibile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contabilitate - control fiscal ContSters103316 ContSters103316 Am avut control fiscal si mi-a calculat un impozit de 2% la achizitiile de produse agricole si evident majorari si penalitati calculate de la data achizitiei ... (vezi toată discuția)
Neefectuarea evaluarii creantelor si datoriilor a caror decontare se face in functie de cursul unei valute vlad.aurelia vlad.aurelia care este sanctiunea pentru neefectuarea evaluarii lunare a creantelor si datoriilor exprimate in lei dar a caror decontare se face la cursul unei valute?pot ... (vezi toată discuția)
Deductibilitatea cheltuielilor cu dobanzile in valuta MuscaAnca MuscaAnca Care sunt conditiile in care sunt deductibile dobanzile aferente imprumuturilor in valuta in anul 2019? Care este procentul ratei dobanzii prevazut de BNR ... (vezi toată discuția)