avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 799 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Cardul de sanatate
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Cardul de sanatate

Buna ziua,sunt din Focsani si nu am primit cardul de sanatate, nu a fost emis,am verificat cu ajutorul cnp-ului .Ce trebue sa fac sa intru in posesia lui?.Va multumesc
.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 12:42, 23 Iulie 2015
Luati legatura (chiar si prin e-mail) cu Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate (CJAS).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

De ce trebuie sa stea cardul la casa de sanatate? negru daniel negru daniel buna dimineata , asi dori sa ma ajutati in legatura cu cardu de sanatate , am un unchi bolnav paralizat la pat datorita unor atacuri celebrare si beneficiaza ... (vezi toată discuția)
Card de sanatate neemis sammy44 sammy44 buna ziua, nu am cardul de sanatate emis, desi sunt asigurata ca PFA , cum trebuie sa procedez, nu am acces la serviciile medicale pe motiv ca nu am card (vezi toată discuția)
Card de sanatate mela11 mela11 Nu stiu daca pun intrebarea unde trebuie,sau e necesar pe alt site,dar sper sa ma puteti ajuta.Am cerut alt card de sanatate,la casa de asigurari,am platit ... (vezi toată discuția)