avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 542 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Scoatere minor din tara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Scoatere minor din tara

sunt divortata din 2005 hotararea de divort este definitiva si irevocabila tatal are dreptul doar la vizite copilul mi-a fost mie incredintat. vrem sa plecam in concediu in SPANIA trebuie semnatura tatalui?
Cel mai recent răspuns: mihaela7777 , utilizator 01:09, 23 Iulie 2015
Nu, nu aveti nevoie de declaratia de acord a tatalui.
Aveti nevoie de hotararea de divort legalizata si pasaport pentru minor.
Daca in perioada concediului din Spania tatal are program de vizita conform hotararii, recomand pentru a inlatura orice neplacere, sa-l instiintati ( in scris) cu privire la perioada si locatia in care va aflati, pentru ca acesta sa poata lua legatura cu minorul.
va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Iesire din tara copil minor mihaelastela mihaelastela vreau sa merg in concediu cu copilul iar tatal nu ii da semnatura ce pot sa fac?va multumesc anticipat (vezi toată discuția)
Program de vizitare minor mirka mirka Buna seara, in urma divortului tribunalul a incredintat minorul tatalui prin hotarare definitiva si irevocabila s-a stabilit si un program de vizitare tot ... (vezi toată discuția)
Mutare definitiva din tara cu copil minor lilianaelena40 lilianaelena40 am divortat in septembrie 2010, iar custodia fiicei mele, care acum are 17 ani, mi-a fost incredintata mie, prin hotarare definitiva si irevocabila.In luna ... (vezi toată discuția)