avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 799 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Cercetat Penal
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Cercetat Penal

Buna , am si eu o intrebare ... sunt pe dinafara cu legea si nu cunosc deloc ce ar trebuii sa fac . Acum in urma de 2 saptamani un prieten de al meu a fost chemat la politie pentru ca am vorbit cu el la telefon in luna februarie facandui o gluma cum ca sa il duc la prostituate sa se simta si el bine . Tot in luna februarie fosta mea iubita s-a dus la politie drept razbunare si a declarat ca se prostitueaza si eu sunt proxenetul ei . Legand toate acestea declaratia si convorbirea telefonica politia ma ancheteaza intr-un caz de proxenetism dupa care nu de mult am aflat de declaratia fetei .. ea este de acord sa sustina ca era doar o razbunare . Ce ar trebuii sa fac , politia nu m-a citat deloc nu stiu nimic despre acest caz si nu asi vrea sa ajung dupa gratii pentru ca sunt nevinovat :((:(( Va rog frumos sa ma indrumati ce ar trebuii sa fac si cum sa actionez ,
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 12:48, 23 Iulie 2015
Situatia poate fi destul de complicata dar puteti si sa scapati daca nu e adevarat ce zice.
Problema este ca poate deveni incidenta legea penala pentru ea...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infractiunea de trafic de persoane prin metoda lover boy CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Buna seara, Ma intereseaza daca are cineva practica judiciara cu privire la infractiunea de trafic de persoane prin asa zisa metoda lover boy. Eu nu am ... (vezi toată discuția)
Relatie cu o prostituata ionut201 ionut201 acum doi ani am fost plecat in austria,acolo am cunoscut o fata,ulterior am aflat ca practica prostitutie,am parasito dupa trei luni,in timpul cat am stat cu ... (vezi toată discuția)
Traficanti de persoane (minori) si falsificatori de acte lasati in libertate!!! anamaria12345m anamaria12345m Buna ziua,este posibil ca o retea de proxeneti care au racolat doua tinere minore de 14 respectiv 16 ani si le.au obligat sa se prostitueze facandu-le acte ... (vezi toată discuția)