avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1001 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Vanzare casa \\"la rosu\\" persoana fizica, plata TVA?
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Vanzare casa "la rosu" persoana fizica, plata TVA?

Buna ziua,

sunt o persoana fizica ce am cumparat mai demult un teren cu o casa mai veche in Constanta. Dupa ceva timp am reusit sa strang niste bani sa o demolez si sa ma apuc sa construiesc una noua cu care am ajuns in stadiul "la rosu" (acoperis pus). Datorita unor probleme familiale nu mai pot continua constructia acestei case si is nevoit sa o vand in stadiul in care este. Ultima tranzactie imobiliare pe care am avut-o a fost acum 3 ani cand am vandut apartamentul unde locuiam in Bucuresti si cu banii obtinuti am platit creditul (f mare pe care il aveam) iar cu restul banilor am inceput aceasta constructie. Neavand o alta proprietate locuim momentan cu parintii. INTREBAREA este: daca vand aceasta constructie la rosu cu terenul aferent trebuie sa platesc TVA??? Autorizatia este pentru casa unifamiliala cu etaj si pod nu are nshpe apartamente, nu am mai multe corpuri...este doar casa pe care o construiam pt mine si pe care din diverse motive is nevoit sa o vand . Multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Vanzare casa "la rosu" persoana fizica patricel1 patricel1 Buna ziua, sunt o persoana fizica ce am cumparat mai demult un teren cu o casa mai veche in Constanta. Dupa ceva timp am reusit sa strang niste bani sa o ... (vezi toată discuția)
Este necesara autorizatia de demolare pt o casa la rosu, fara receptie facuta? radu_c87 radu_c87 Buna ziua, Doresc sa achizitionez un teren pe suprafata caruia se afla o constructie la rosu inceputa in 2007, apoi a fost abandonata. Casa nefiind terminata ... (vezi toată discuția)
Drept de proprietate asupra podului mihai83c mihai83c Buna seara!Vreau sa cumpar un apartament cu doua camere situat la etajul 4/4 al unui bloc nou construit cu pod.Blocul este prevazut cu pod care este impartit ... (vezi toată discuția)