Va roga sa ma ajutati intr-o problema care ma macina de aproape un an.Am fost cu SC in dizolvare pt nedepunere bilanturi.Am o hotarare de radiere a mentiunii de dizolvare irevocabila dar am si o hotarare de radiere a mentiunii numire lichidator.Cea din urma nu stiu daca e irevocabila cu toate ca scrie urmatoarele ,iar cei de la ONRC mi-au spus ca trebuie irevocabila.Cei care stiu va rog sa -mi dea un afat ca nu mai stiu ce sa fac sa scap oadata din povestea asta.Cum se poate pune mentiunea de irevocabil ,care este procedura ?Cineva mi-a zis ca dupa termenul recursului se poate solicita mentiunea irevocabil dar cum ?Pot sa fac asta intr-o singura zi sau trebuie sa deschid iar alt proces?Va multumesc anticipat!
Formulati o cerere la registratura Tribunalului respectiv, anexati sentinta, judecatorul verifica daca s-a facut recurs, daca nu s-a facut recurs o sa va puna o stampila pe sentinta cu mentiunea irevocabila. Acest lucru se face de registratura, nu este un alt proces.
P.S
Cererea o gasiti la seroxul din cadrul Tribunalului, taxa la Trezoreria( 1 LEU) si timbrele ficale de la Posta 0.15 bani..
Taxa judiciara de timbru pt. eliberarea de catre instantele judecatoresti de copii de
pe hotararile judecatoresti, cu mentiunea ca sunt definitive sau irevocabile este de 2 lei.
Multumesc frumos de informatii !Azi am fost la tribunal si am facut cererea, dar de mana, in care am solicitat aplicarea mentiunii de irevocabila .De acolo mi s-a zis ca cererea v-a primit un numar de inregistrare care va fi numarul doasarului si maine sa sun sa mi sa comunice numarul si termenul procesului.Daca stiti cam cat dureaza procedura asta si daca este corecta procedura?
Bilant finante
valery
Am avut o firma si ptr ca nu am depus bilantul la ORC si finante mi-au dizolvat-o in instanta. Acum imi vine de la finante ca trebuie sa depun bilantul in ... (vezi toată discuția)
Sentinta definitiva
yvon
Buna ziua,
in data de 08.06.2011 ar fi 30 de zile de la primirea sentintei de divort (a fost apel). Daca nu se face recurs la ea, in ce conditii pot obtine ... (vezi toată discuția)