avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 797 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... documente infintare joc loto
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

documente infintare joc loto

va rog sa imi spuneti daca in romania exista posibilitatea de infintare a unei loterii pentru vanzarea unei proprietati asa cum se practica in germania(criza ...)si nu numai;daca da,care sant actele necesare,taxe si restul ;eventual recomandati cine m-ar putea ajuta va multumesc
Ultima modificare: Joi, 9 Iulie 2009
carmendobreni, utilizator
Cel mai recent răspuns: Alexandru Cutean , Consilier juridic 11:07, 22 Iulie 2009
Sa inteleg ca vreti sa organizati o tombola!Pt. a putea face treaba trebuie sa incheiati un contract de colaborare sau prestari servicii cu o S.C. care detine licenta pentru a organiza jocuri de noroc! La noi in Romania iti trebuie licenta pt. a organiza astfel de tombole spre deosebire de exemplul d-voastra(Germania) in care legea e mai permisiva. Nu se supun licentei urmatoarele categorii conform legii:

a) tombolele organizate în şcoli, în grădiniţe sau în alte colectivităţi şi care au un caracter distractiv şi nonprofit pentru organizatori;

b) jocurile de tip distractiv, exploatate prin intermediul unor maşini, aparate, dispozitive de orice fel şi care nu presupun câştiguri bazate pe elemente aleatorii, ci au ca scop testarea forţei, inteligenţei şi dexterităţii participantului;

c) acţiunile organizate de diferiţi agenţi economici în condiţiile legii, în scopul stimulării vânzărilor şi care nu presupun taxă de participare, respectiv nici un fel de cheltuială suplimentară din partea participanţilor şi nici majorarea preţului pe care produsul l-a avut anterior desfăşurării acţiunii publicitare.
Bafta!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tombola the_question the_question Buna ziua.Am si eu o problema. Situatie e in felul urmator : am o firma(un SRL),am cumparat pamant si am construit o casa pe firma. Asadar,casa apare in ... (vezi toată discuția)
Tombola in cadrul activitatii unei fundatii transylvae transylvae As dori sa stiu daca in cadrul activitatii unei fundatii (strangere de fonduri in scop caritabil) exista legal posibilitatea organizarii de tombole. Intreb ... (vezi toată discuția)
Concurs pe facebook - legislatie crysstianno crysstianno Buna ziua, De ce legislatie ar trebui sa tin cont daca vreau sa fac un concurs pe facebook? - ar trebui sa anunt ONJN( oficiul national pentru jocuri de ... (vezi toată discuția)