avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 410 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Am dat o declaratie la inspectoratul de politie.
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Am dat o declaratie la inspectoratul de politie.

Buna ziua, in saptamina curenta mi-au furat telefonul si am fost la politie si am dat declaratie, intrucit telefonul era luat in credit si inca nu terminasem de il achitat. Astazi ma sunat o fata si mi-a spus ca prietenul ei ia dat telefonul meu ca sa m-transmita. Din acest motiv ,,ca mi-am recuperat telefonul" vreau sa merg sa imi retrag declaratia. Metionez ca am sunat la politist si am spus ca mi-au intors telefonu, si el mi-a spus sa merg miine la politie cu fata care mi-a dat telefonul. Daca o sa ma duc si o sa cer sa retrag declaratia o sa fiu invinuita de declaratie falsa? sau o sa imi puie amenda/ :((
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 20:17, 26 Iulie 2015
In conditiile in care urmeaza sa fie prezenta la politie si persoana care a restituit telefonul,
dvs nu riscati alte consecinte
Nu ,la data la care ati dat declaratia nu cunosteati ce s-a intamplat cu telefonul.
nu cunosteam nimic, dar banuiam 3 persoane. baiatul care ia dat fetei telefonul meu este unul din cei 3. Dar in declaratie eu nu am scris pe nimeni ca banuiesc. si stau si ma gindesc daca retrag declaratie o sa imi pie mie amenda, dar daca o sa spun numele baiatului si el o sa recunoascaa o sa ii puie lui/
Eu consider ca daca rezolvati amiabil nu ar mai trebui facuta audierea altei persoane.
Se va inchide dosarul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Băiatul meu în vârstă de 16 ani i-a spart telefonul iubitei ... Anadiana7 Anadiana7 Băiatul meu în vârstă de 16 ani i-a spart telefonul iubitei lui în sala de clasa .Părinții fetei împreună cu fata au mers la secția de poliție și ... (vezi toată discuția)
Insusirea bunului gasit Stanga Stanga Buna seara , am si eu niste intrebari la care nu gasesc raspunsuri . Am gasit un telefon si dupa cateva luni ma sunat un inspector de la politie in legatura cu ... (vezi toată discuția)
Furt din domiciliu, recuperare bunuri tomik tomik Buna ziua! Nu demult mi-a intrat cineva in apartament si mi-a furat un telefon mobil si din portmoneu 200 lei. Dupa aproximativ o saptamana mi-am gasit ... (vezi toată discuția)