avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 592 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Băiatul meu în vârstă de 16 ani i-a spart ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Băiatul meu în vârstă de 16 ani i-a spart telefonul iubitei ...

Băiatul meu în vârstă de 16 ani i-a spart telefonul iubitei lui în sala de clasa .Părinții fetei împreună cu fata au mers la secția de poliție și l-au reclamat caz penal pentru distrugere.Am fost împreună cu băiatul meu la secția de poliție pentru declarații unde ni s-a recomandat înțelegerea amiabila .Am vorbit cu părinții fetei și ne-am înțeles să ii cumpărăm un telefon nou , aceeași marcă și identic cu cel avut în termen de 5 zile .După 3 zile băiatul meu i-a înmânat fetei la școală telefonul nou.Intelegerea a fost că își va retrage plângerea dacă primește telefonul.L-am sunat pe tatăl fetei să întreb dacă e mulțumit de telefon,a spus că da și că vom merge împreună la poliție să renunțe la plângere ,că mă va contacta când mergem.Au trecut 10 zile și nu m-a contactat așa că l-am sunat din nou .Acum nu îmi mai răspunde la telefon.Ce ar trebui sa fac?Merg și eu la poliție și îl reclam ?
Cel mai recent răspuns: Lonapak , utilizator 10:00, 5 Martie 2023
Bună ziua,

Mergeți și anunțați polițistul de caz, nu aveți motiv să faceți plângere.
Sa il reclamati pentru ce, tare sunt curios

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In urma cu cativa ani am facut o plangere la politie pentru hartuire ... nicuvl nicuvl In urma cu cativa ani am facut o plangere la politie pentru hartuire prin mijloace electronice de comunicatii, fiind amenintat telefonic si injurat noaptea. ... (vezi toată discuția)
Abuz in serviciu din partea unui agent de politie Livia Costescu Livia Costescu Data post: Duminica, 15 Noiembrie 2009, 18:22 Subiect: Am fost abuzat de catre un agent de politie Am participat, la o sedinta privind campania elctorala ... (vezi toată discuția)
Bani pierduti Florian59 Florian59 In urma cu o luna de zile am pierdut la un market de cartier suma de 800 lei, dar caserita și bodyguardul nu au vrut să mă ajute cu informații, Nici macar ... (vezi toată discuția)