buna seara,
sunt divortat, am un copil de 14 ani pt care platesc pensie alimentara, stabilita la notar, de comun acord intre mine si fosta sotie.
Am avut o relatie de circa 6 luni cu o alta femeie (fireste, la circa 2 ani de cand am divortat), nu ne-am inteles si ne-am despartit, dar in aceasta perioada de 6 luni ea a ramas insarcinata. Se va naste un copil din afara casatoriei, probabil va cere pensie alimentara si ea.
Mentionez ca am stabilit la notar sa-i dau jumatate din salariu fostei sotii pt cresterea copilului din timpul casatoriei. Femeia care acum vine si cere pensie alimentara poate sa ceara sa se reduca din pensia ce o platesc pt copilul meu din timpul casatoriei? cat ar putea sa ceara, tinind cont ca am un venit de circa 2000 lei / luna si platesc deja pensie de 800 lei pt copilul din timpul casatoriei?
Va cere în instanta dacă nu va înțelegeți și instanta va stabili maxim 1/6 cf legii. E problema dvs cat plătiți pensie primului copil. Dacă nu veți putea plăti pensie cf înțelegerii, veți cere singur în instanta stabilirea unei pensii de către instanta.
Pensia pt un copil e de maxim 1/4, iar pt 2,, 1/3.
Infiat copil
silviu35
O femeie e in divort sotul ei a fost internat la spital cu capul,ea are 2 copii o fata si un baiat vreau sa ia-u unul pe numele meu ea e de acord ca sa ne ... (vezi toată discuția)