avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1163 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Cum se calculeaza cheltuielile pentru o executare ...
Discuție deschisă în Executare silită

Cum se calculeaza cheltuielile pentru o executare silita (poprire pe salariu)

Buna ziua. As vrea sa stiu daca pentru o executare silita , poprire, în suma de 3650 de lei executorul judecatoresc a procedat corect luând 1174,60 lei[explicatii: 350 lei-onorariu avocat(achitat de creditor);372 lei(tva 24% inclus-cheltuieli de executare);452,60 lei(tva 24% inclus-onorariu executor judecatoresc]. Mi se pare cam mult, e aproape jumatate din poprire.
DA.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cheltuieli executare silita mariacapraru mariacapraru Buna ziua. As vrea sa stiu daca pentru o executare silita , poprire, în suma de 3650 de lei executorul judecatoresc a procedat corect luând 1174,60 ... (vezi toată discuția)
Onorariu de avocat prin executor judecatoresc est est buna seara, am o rugaminte la cei care ma pot lamuri in problema in care ma aflu.... am caliatatea de debitoare intr-un dosar executional. In urma sentintei ... (vezi toată discuția)
Contestatie cheltuieli de executare silita emilia160189 emilia160189 Buna ziua, Am primit de la executor o incheiere de stabilire a urmatoarelor cheltuieli de executare: - onorariu de avocat - 10% din valoarea creantei de ... (vezi toată discuția)