avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 411 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Primă avocat
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Primă avocat

Bună ziua !

Asociatia de Proprietari doreste sa plateasca avocatul care a castigat in instanta un proces cu un rau platnic o suma de bani sub forma de primă, in afara de onorariul pe care deja l-a platit avocatului.

Va rog sa-mi spuneti forma legală prin care putem plati aceasta prima. Noi ne-am gandit la o conventie civila, cu stat de plata si cu declararea in 112 pentru a plati contributiile la stat.

Daca exista alta varianta va rog sa ne ajutati ca nu stim cum trebuie procedat in cazul profesiilor liberale si nu vrem sa-i facem o surpriza neplacuta avocatului.

Va multumim!
Cel mai recent răspuns: Rufytza , utilizator 10:11, 1 August 2015
~ Conținut șters la cerere ~
Multumesc !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Consilier juridic la mai multe asociatii de proprietari Novac Razvan Novac Razvan am si eu o intrebare....eu sunt jurist la mai multe asociatii de proprietari angajat cu conventie civila prin care mi se da pe luna o anumita suma de ... (vezi toată discuția)
Costuri actionare in instanta rau platnici intretinere randra51 randra51 Buna ziua, Locuiesc intr-un bloc in care cel putin 3 proprietari au datorii la intretinere mai mari de 5000 de lei/fiecare. Ca urmare a acestor datorii, au ... (vezi toată discuția)
Rau platnici cote intretinere bloc Ioan-Dorin Ioan-Dorin In asociatia noastra de proprietari avem 5 rau platnici a cotelor lunare de intretinere, astfel incat au acumulat, pana la aceasta data, cca 16000 lei.Cu toate ... (vezi toată discuția)