avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1054 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... lncadrare in grad de handicap
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

lncadrare in grad de handicap

am mai pus aceasta intrebare si nu mi-a raspuns nimeni....si de aceeia mai intreb..
Sotul meu are BPOC stadiul IV , este dependent de aparatul de oxigen... si a fost incadrat in gradul de handicap accentuat pe motiv ca nu il are din copilarie asa cum prevede legea ...Sotul meu are 65 de ani si este pensionar la limita de varsta cu o pensie de 660 ron si este nascut in anul 1950 , intr-o familie de tarani cu cinci copii, Cum pot eu sa dovedesc ca a inceput acest BPOC inca din copilarie?
Starea in care este e foarte grava ...mi s-a spus ca este o invaliditate , da , dar el este pensionar la limita de varsta cum sa ia pensie de invaliditate?
Va rog din suflet , ajutati-ma , nu stiu ce sa fac , unde sa ma adresez ...
Va rog , cine stie sau a trecut prin asa ceva ,raspundeti-mi si mie..
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:14, 26 Iulie 2015
Daca sunteti nemultumtita de gradul acordat,aveti dreptul sa depuneti contestatie la comisia superioara de expertiza medicala persoane cu handicap

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie certificat de incadrare in grad de handicap netia netia Buna seara, Inca de la inceput cer scuze ca am mai intrebat dar nu detaliat...si nici nu mi-a raspuns nimeni! Va rog ajutati-ma si pe mine ca nu stiu ce sa ... (vezi toată discuția)
Cum sa procedez? Denireb Denireb Certificat de incadrare in grad de handicap. Sunt pensionara de invaliditate gr.2,am 57ani,fiind diagnosticata cu afectiuni cardiace,psihice si respiratorii( ... (vezi toată discuția)
Despre incadrarea in grad de handicap Sandu-2000 Sandu-2000 Am depus dosar de acordare grad handicap la DGSAPC sect 6 cu toate actele cerute si dupa 35 zile primesc negare ca nu ma regasesc in legea762/31/08/2007 al ... (vezi toată discuția)