avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 283 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Asigurare facultativa PAD
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Asigurare facultativa PAD

Buna seara.Am un contract de credit ipotecar incheiat cu BCR. Printr-un act aditional la contractul de credi, banca citez: BCR ofera imprumutatului o asigurare de imobil gratuita pe intreaga durata a creditului pentru bunurile constituite ca garantii.Intrebarea este cine trebuie sa incheie asigurarea facultativa PAD , eu sau BCR?
Cel mai recent răspuns: NitaCiula , utilizator 16:16, 28 Iulie 2015
Buna seara
In mod normal proprietarul din acte incheie asigurarea , chiar daca e ipotecata dumneavoastra sunteti proprietarul .
Cred ca nu am fost bine inteles. Banca s-a angajat sa imi ofere gratuit asigurarea pe toata perioada contractului ipotecar.Intrebarea este cui ii revine obligatia incheierii asigurarii obligatorii, mie sau bancii?
Buna ziua,
obligatia incheierii unei polite PAID va revine dumneavoastra ca proprietar.
multumesc pentru raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurare locuinta ipotecata ady492 ady492 Am un credit ipotecar si in contractul de credit se specifica ca banca plateste prima de asigurare facultativa a locuintei pe toata durata creditului ,daca ... (vezi toată discuția)
Asigurare pentru credit ipotecar la bcr mary_z13 mary_z13 buna ziua, Am un credit ipotecar la BCR de 10.000 Euro de acum 4 ani.Pana acum (anii trecuti)am dus asigurarea de 20 de euro, ce obligatorie si a fost ... (vezi toată discuția)
Asigurare obligatorie locuinta eka20 eka20 Buna seara! Avem credit de nevoi personale cu ipoteca si in urma achizitionarii acestuia, suntem obligati la asigurarea locuintei. Platim anual 250euro, iar ... (vezi toată discuția)