Bună ziua
Probleme mea este urmatoarea:
Acum 2 luni și jumătate am băgat masina în service pt o reparație a unei piese parte din motor și ceva din partea de suspensie.
La partea de motor mai exact am fost nevoit sa schimb chiulasa pentru ca era fisurata. La indemnul propietarului service-ului am fost întrebat dacă doresc sa iau piesa necesara cu părțile ei aferente dîn dezmembrări (mai exact o cunoștință de-a dansului) în ideea ca va fi mai ieftin și acesta ne va da garanție pe produs. Am fost ținut de pe o zi pe alta ca masina îmi va fi reparata.a trecut 1 luna de zile ca sa termine lucrarea(în general răspunsul era ca nu are timp azi ca sunt alte mașini sau "lăsa ca mâine o bag și incep"). După reparație i-am achitat acestuia 1800 de ron urmând sa îi mai dau o diferență de 200 Ron. Am folosit masina timp de 2 saptamani(circa 350-400 km în oraș) după care am realizat ca se aud zgomote ciudate se sub capota. Am mers către service în ziua următoare pentru a cere explicații.
Au descoperit ca în cele 2 saptamani masina a consumat 1.5 litri de ulei care se pare ca nu a curs pe nicaieri ci a fost ars în motor datorita pieselor sh utilizate de acesta la care se mai adaugă și un zgomot rezultat datorita aceeași piese. În plus la schimbarea pieselor a existat deteriorarea unui șurub ce face parte din distribuția mașinii, pe care acesta l-a înlocuit cu un altul improvizat dar mult mai mare ce făcea ca acesta sa producă un zgomot.
După prezentarea tuturor defectelor i-am cerut acestuia sa remedieze problema în cât mai scurt timp pentru ca masina pentru mine este o necesitate, iar el a fost de acord ca în cel mai scurt timp se va ocupa. A trecut 1 luna de zile iarăși și el nu dorește se pare sa rezolve problema amanandu-mă de pe o zi pe alta.îmi tine masina în curtea service-ului fără da se atingă de ea.
Am făcut reclamație la anpc iar în urma ei I s-a făcut un control amenintandu-l cu o amenda. După discuția cu cei de la anpc acesta ma sfătuit sa îmi retrag plângerea și se va ocupa imediat de masina dar sin păcate a trecut încă o stapatama și el nu face nimic în privința reparării acesteia.
As vrea sa recurg la un proces pentru ca nu îmi pare normal cum procedează, eu stau cu masina în service cu taxele plătite și ju mă pot folosind ea...
Va rog ajutati-mă cu câteva sfaturi .
mentionez ca încă nu am primit de la dansul nici măcar factura, mă amână și pt aceea!