avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 954 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... sentinta judecatoreasca incadrare salariat sanctionat ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

sentinta judecatoreasca incadrare salariat sanctionat cu desfacere CIM

Buna ziua,
Avem un fost salariat caruia i-a fost incetat CIM in urma cercetarii disciplinare, in baza art. 61 ( a ) din Codul Muncii. Instanta judecatoreasca a hotarat pe fond reintegrarea acestuia pe functia avuta anterior. Societatea noastra a hotarat sa faca apel. Intrebarea mea este urmatoarea: reintegrarea se face dupa apel ( in cazul in care instanta hotaraste asa ) sau se face acum, avand in vedere art.274 din Codul Muncii - ``hotararile pronuntate pe fond sunt definitive si executorii de drept.``. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:09, 27 Iulie 2015
Hotararea pronuntata de catre Tribunal poate fi pusa in executare, sub riscul intoarcerii executarii silite daca se pierde in apel de catre angajat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legalizare hotarare judecatoreasca zidaru zidaru Am primit hotararea judecatoreasca prin care fostul angajator e obligat sa imi plateasa drepturile salariale cuvenite in valoare de 13000 lei.Nu este semnata ... (vezi toată discuția)
Anulare decizie de concediere si reintegrare in munca + plata drepturilor gabighe38 gabighe38 In urma contestarii deciziei de concediere, Tribunalul emite sentinta de anulare a deciziei, si in acelasi timp de reintegrare in munca si plata tututor ... (vezi toată discuția)
Angajare inaintea recursului razvantoader92 razvantoader92 Buna ziua! In cadrul unui proces de litigiu de munca (anularea concedierii), sentinta a fost data in favoarea mea, a reclamantului, iar angajatorul a facut ... (vezi toată discuția)