avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 389 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Act aditional la CIM privind depturile de autor ale ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Act aditional la CIM privind depturile de autor ale angajatorului

Buna,
As avea nevoie de un model de act aditional la CIM, unde angajatorul sa isi protejeze drepturile de autor asupra tuturor programelor, creeatilor, jocurilor, dezvoltate in companie si nu numai fata de proprii angajati.

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:47, 27 Iulie 2015
Act aditional cu clauza de confidentialitate la contractul individual de munca
[ link extern ]
Multumesc pt raspunsul promt, insa linkul nu este util pentru o clauza speciala privind drepturile de autor asupra programelor informatice,asupra programelor pe calculator, etc la un CIM. As avea nevoie de model specific referitor la drepturile de autor/ dr patrimoniale asupra acelor programe sau un model de act adtional prin care angajatorul isi protejeaza dr de autor.
Multumesc
Modelul poate fi adaptabil la situatia dvs., avand in vedere ca vorbim despre o problema care este suspusa Legii nr.8/1996.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Clauze contract drepturi de autor vs prestari servicii Popu Popu Buna, daca un PFA IT are un contract cu o firma si in contract este specificat una din variantele de mai jos: a. Toate drepturile de autor asupra produselor ... (vezi toată discuția)
Idee joc online brandon5 brandon5 Buna ziua. Am o idee de joc online, joc care nu este cunoscut nici national, nici international. Cum ma pot proteja fata de un eventual furt de idee, ... (vezi toată discuția)
Act aditional cim iulian901 iulian901 Buna ziua, Lucrez la o firma unde lucrez ca si inginer de retea de calculatoare (ma ocup de toate calculatoarele/serverele si partea de retea). Recent mi s-a ... (vezi toată discuția)