avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 317 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... actiune respinsa
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

actiune respinsa

Actiunea mea privind dreptul de proprietate asupra unui teren (acum ocupat de un vecin) a fost respinsa! cu drept de recurs in.. 15 zile de la comunicare!Avocatul?? meu a uitat sa ceara recurs... reclamatul cere decizie definitiva si irevocabila, o obtine...IN comunicarea primita se specifica faptul ca reclamantului i se respinge actiunea,si este obligat la plata a 15 lei reclamatului.. cu drept de........ in15.Asta inseamna ca am pierdut terenul#-o ce mai pot face??
Daca ati pierdut termenul de recurs,mai puteti formula(cel putin teoretic) contestatie in anulare sau reviziurie,daca sunt intrunite conditiile legale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Solutionare marius26 marius26 am luat solutia de pe net dar nu prea inteleg1):respinge ca nefondata exceptia lipsei calitatii procesuale active2).respinge k nefondata cererea pe capetele 1 ... (vezi toată discuția)
Autoritate de lucru judecat sau nu? bttb63 bttb63 La multi ani! Multumiri anticipate celor ce vor binevoi sa-si dea cu parerea in urmatoarea speta. A si B succesori legali ai lui C. Comisia locala de ... (vezi toată discuția)
Am facut recursul in termen ? cristiannegru cristiannegru pe data de 19.03.2013 mi-a fost comunicata hotararea primei instante, in care s-a mentionat ca termenul de recurs este de 15 zile de la comunicarea ... (vezi toată discuția)