avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 904 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Marfa primita de la o persoana fizica
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Marfa primita de la o persoana fizica

Buna ziua,

Ce pot face daca am comandat niste marfa de la o firma, iar acestea mi-au sosit cu ramburs fara factura iar coletul mi-a fost trimis de catre o persoana fizica? Mentionez ca am platit valoarea coletelor si le-am desfacut.

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: IONICA VADUVA , utilizator 14:52, 27 Iulie 2015
marfa a fost comandata pentru revanzare? conform comenzii solicitati sa vi se emita factura.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comert on line Daniela Cioroianu Daniela Cioroianu Cum se poate inregistra in contabilitate un produs vandut on line,trimis prin curier sau serviciu de curierat? Produsul sa il expediez cu o factura proforma ... (vezi toată discuția)
Cantitate comerciala.vama Buburuze Buburuze Buna seara! Imi puteti spune,va rog,ce inseamna cantitate comerciala la niste produse comandate pe internet?Am comandat de pe un site din afara UE niste ... (vezi toată discuția)
Trebuie sa trimit factura si chitanta la clientii magazinului online? geotibor geotibor Buna seara. Recent am deschis un magazin online. In general in colet trimit doar factura semnata si stampilata. Nu de mult am trimis o comanda pentru o firma, ... (vezi toată discuția)