Am un SRL nou infiintat , cu caen 4799 - comert cu amanuntul in afara magazinelor, chioscurilor etc, obiectul activitatii fiind productia de sucuri naturale din fructe. Sunt un contabil la inceput de drum, am terminat ASE-ul, facultatea de contabilitate , dar concret nu stiu prea bine sa pun in practica teoria.
Nu stium cum este corect sa tin gestiunea materiilor prime:, fructe, apa, miere, zahar etc cantitativ sau global valoric ?
Concret, pana acum am primit facturi de achizitie de la furnizori cu materiile mai sus mentionate, am facut NIR pentru fiecare factura.
Inca nu am inceput vanzarea, trebuie achizitionata casa de marcat si as vrea ca pana atunci sa pun la punct gestiunea.
Va rog frumos, sa ma ajutati cu acest aspect, cum este corect si cum este mai usor de a gestiona activitatea.
in primul rand vedeti daca aveti caen si pe productie!Ce ati mentionat este strict de comercializare in amanunt (cumparati de la x si vindeti la personae fizice)
In actul constitutiv, la obiectul de activitate este trecut domeniul principal: 479, iar activitatea principala: caen 4799. Apoi mai jos sunt multe pagini , vreo 10, cu activitati secundare. Am gasit 1107: productia de bauturi racoritoare nealcolice. Este in regula ?
Caen 4711 vs 4725
lucky13
Ce inseamna din punctul de vedere al CAEN, magazine specializate?
Pentru un salon de infrumusetare care vinde suc la clienti, de care cod caen am nevoie?
(vezi toată discuția)