Buna ziua.Revin pe aceeasti tema a restantelor la credite.Desi acum o saptamina am vorbit telefonic cu un reprezentant al bancii care mi-a confirmat ca banca nu poate retine decit 30% din venitul net, sint sunata aproape zilnic de alte persoane care incearca sa-mi expuna situatia si ma tot intreaba daca nu pot plati si inainte de salariu o alta suma pt. a mai acoperi din restante. Consider deja ca e prea mult.Le-am explicat ca e singurul meu venit.Am trimis si o adeverinta de salariu, dar ei tot insista.Nu am alte venituri, nu am bunuri imobile si mobile.Cumva s-a schimbat legea si eu nu stiu?Va rog spuneti-mi.Va multumesc.
este modul lor de a-si asigura recuperarea creantei, nu veti scapa de aceste teleoane sau incercari de intimidare...decat daca reusiti sa mai achitati cate ceva intre timp.
Bineinteles ca achit lunar.nu a existaT luna in care sa nu achit.Va multumesc.Chiar acum am fost sunata si am lamurit frumos problema.Se poate deci.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Neplata creditului
andreiusk
am si eu o intrebare: daca nu am platit un credit de nevoi personale(n-am girat cu nimc) in val. de 10000 E la ..., si nu am nimic pe numele meu casa,masina ... (vezi toată discuția)
Sesizare
cleo_cici
Buna ziua.As dori inainte de toate sa va reamintesc ca in luna iunie,in urma sfatului dumneavoastra cu privire la drepturile mele salariale,am facut o sesizare ... (vezi toată discuția)