avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1047 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... metode de intimidare
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

metode de intimidare

Buna ziua.Revin pe aceeasti tema a restantelor la credite.Desi acum o saptamina am vorbit telefonic cu un reprezentant al bancii care mi-a confirmat ca banca nu poate retine decit 30% din venitul net, sint sunata aproape zilnic de alte persoane care incearca sa-mi expuna situatia si ma tot intreaba daca nu pot plati si inainte de salariu o alta suma pt. a mai acoperi din restante. Consider deja ca e prea mult.Le-am explicat ca e singurul meu venit.Am trimis si o adeverinta de salariu, dar ei tot insista.Nu am alte venituri, nu am bunuri imobile si mobile.Cumva s-a schimbat legea si eu nu stiu?Va rog spuneti-mi.Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: klein andreea , utilizator 14:38, 9 Iulie 2009
este modul lor de a-si asigura recuperarea creantei, nu veti scapa de aceste teleoane sau incercari de intimidare...decat daca reusiti sa mai achitati cate ceva intre timp.
Bineinteles ca achit lunar.nu a existaT luna in care sa nu achit.Va multumesc.Chiar acum am fost sunata si am lamurit frumos problema.Se poate deci.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neplata creditului andreiusk andreiusk am si eu o intrebare: daca nu am platit un credit de nevoi personale(n-am girat cu nimc) in val. de 10000 E la ..., si nu am nimic pe numele meu casa,masina ... (vezi toată discuția)
Sesizare cleo_cici cleo_cici Buna ziua.As dori inainte de toate sa va reamintesc ca in luna iunie,in urma sfatului dumneavoastra cu privire la drepturile mele salariale,am facut o sesizare ... (vezi toată discuția)
Art 697. constatarea perimarii. aplicare?? nicu-dumitru nicu-dumitru Cu deosebita stima, doresc pe acesta cale sa aflu mai multe informatii despre aplicarea perimarii in cazul meu. Expunere - in urma unei executarii silite de ... (vezi toată discuția)