avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 946 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... neplata pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

neplata pensie alimentara

buna ziua...sunt divortata din 2013 si tot de atunci el nu plateste pensia de intretinere pt cei 2 copii..am facut plangere penala si am primit raspuns ca nu are de unde sa faca plata si ca nu e rea vointa..desi in declaratia de la politie el a scris ca lucreza zilier si pe timp de iarna nu are castiguri..........nu lucreaza cu acte legale si nici nu are bunuri propri,cum pot sa dovedesc ca nu plateste din rautate......mentionez ca am facut din nou o plangere penala :)) acum pe timp de vara:))....... de la politie se chinuie sa faca dovada ca are de unde plati

chiar nu este nici o lege prin care sa fie obligat sa plateasca atata timp cat el e apt de munca si nu are in grija copii
Ultima modificare: Luni, 27 Iulie 2015
oanaeela, utilizator

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara Angela71 Angela71 Buna ziua sunt divortata din 2011 , tatal copiilor lucreaza cu acte legale avand si o firma in germania mentionez ca la data divortului aveam 5 copii minori ... (vezi toată discuția)
Neplata pensie alimentara claudiaalex claudiaalex buna dimineata ! sunt divortata de sotul meu din 2011 si in urma sentintei divortului a fost obligat la plata pensiei de intretinere , am divortat de comun ... (vezi toată discuția)
Probleme juridice de familie - pensie de intretinere danyela00 danyela00 buna ziua. problema mea este urmatoarea:sunt divortata de un an si am doi copii minori in intretinere.In urma divortului fostul sot a fost obligat la plata ... (vezi toată discuția)