avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 788 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... plangere contraventionala pentru anulare pv - politia ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

plangere contraventionala pentru anulare pv - politia a depus intampinare la judecatorie

am depus la judecatorie o plangere contraventionala pentru anularea unui pv prin care am fost amendat cu 500 lei pentru ca am "apelat serviciul 112, nejustificat "
politia a depus o intampinare la plangerea mea si eu trebuie sa depun la judecatorie un raspuns la aceasta intampinare
cine ma poate ajuta?
Ultima modificare: Luni, 27 Iulie 2015
raioch, utilizator
Cel mai recent răspuns: raioch , utilizator 17:24, 29 Iulie 2015
Scrieti raspunsul la intampinarea politiei.
Argumentati ca nu este cum zic ei si motivati.
Gasiti pe site,"n" modele raspuns la intampinare,pe care urmeaza sa il personalizati cu datele din speta dvs
Succes !
multe multumiri
asa, incurajat, am speranta ca ma voi descurca

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Chemare politie pentru semnalare miros de gaze, amenda 500 de lei raioch raioch acum aproape o luna am apelat 112 pentru a semnala miros de gaze intr-o intersectie din vecinataea locuintei. la fata locului au venit si doi politisti care ... (vezi toată discuția)
Contestatie proces verbal contraventie Crystynyk Crystynyk Buna seara, Ieri 21.02.2014 cand ma deplasam pe drumul national 2B in afara localitatii am primit flash-uri de la o masina de politie care se deplasa din ... (vezi toată discuția)
Inlocuire amenda contraventionala cu avertisment nicusorco nicusorco Am depus la judecatorie pe data de 05.08 2019 o plangere impotriva unei amenzi contraventionale data de politie , solicitand in finalul plangerii anularea ... (vezi toată discuția)