avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 574 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Anulare suspendare CIM
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Anulare suspendare CIM

Buna seara.
Mi s-a suspendat CIM in 2010 pe motiv ca as avea o plingere penala,asta dupa ce in 2008 am fost data afara,am contestat si am cistigat si la Tribunal si la Curtea de apel.Plingerea nu s-a solutionat nici in ziua de astazi.
Recent art.52 alin.1 lit b teza 1 Codul muncii a fost declarat neconstitutional.
Am facut cerere la angajator si nu a acceptat reincadrarea motivind ca deciziile Curtii Constitutionale sunt obligatorii pentru viitor.
Am fost sfatuita sa deschid actiune in Contencios in baza art.9 din legea 554/2004.
Ce sanse as avea sa-mi admita actiunea?
Poate imi dati alte idei.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:53, 27 Iulie 2015
Intr-adevar, Deciziile Curtii Constituționale nu au efecte retroactive.

Nimeni nu va poate spune exact ce sanse aveti in instanta.

Articolul 9 din Legea 554/2004 reglementeaza actiunile impotriva ordonantelor Guvernului.

Vedeti si aceste discutii
www.avocatnet.ro/content/for...
Ultima modificare: Luni, 27 Iulie 2015
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cim suspendat cautatorul cautatorul Am contractul de munca suspendat in baza art 52 lit b,teza intii,din Codul Muncii...care a fost declarat nesconstitutional de catre Curtea ... (vezi toată discuția)
Ordinul o.mai 400/2004 neconstitutional??? MAIDANEZUL MAIDANEZUL Daca acum 5 ani am fost destituit din politie[bacau] dupa ce am fost cercetat disciplinar conform acestui ordin care nu a fost publicat in MONITORU.OFICIAL ... (vezi toată discuția)
Salarii compensatorii in perioada 03.07.2010-31.12.2010 liviu2006 liviu2006 Buna ziua! Daca la data de 04.08.2010 , am fost pensionat pe caz de boala , pensie de invaliditate , data la care era Leg.118/2010 , care nu prevedea ... (vezi toată discuția)