avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 437 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita spatiu comercial
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita spatiu comercial

Executorul judecatoresc poate vinde la licitatie un spatiu aflat in litigiu?Pe scurt firma A (apartinind tatalui)vinde firmei B(apartinind fiului) citeva spatii comerciale,cu putin timp inainte de a intra in insolventa(ulterior faliment).Casa de insolventa sesizeaza vanzarea la un pret prea mic si da firmele amandoua in judecata(procesul este in curs).Intre timp o firma C pune sechestru pe un spatiu apartinind firmei B din cauza unor datorii neachitate.Eu am in chirie acest spatiu si ma intreb daca in cazul in care particip la licitatie( este deja organizata) si sa zicem ca o castig ma supun riscului de a pierde si spatiu si banii.Licitatia este programata in august iar procesul are termen la sfarsitul lui septembrie.In carte funciara a imobilului figureaza doar datoria catre firma C(bineinteles pe linga modul de dobandire al firmei B) Daca ma lamureste cineva,ii multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Raspunderea administratorului aalen aalen Nelamurire : O societate comerciala este in litigiu cu o persoana fizica .In cazul in care va pierde procesul societatea comerciala va fii obligata la ... (vezi toată discuția)
Cladire pe terenul meu pgeorgeta98 pgeorgeta98 buna ziua Sunt intr-o situatie bizara, poate are cineva un sfat: pe terenul meu exista o cladire a unei firme care a intrat in insolventa si a fost radiata. ... (vezi toată discuția)
Firma falimentara/ cum recuperez banii ? luc80 luc80 Salutare, Sunt nou pe forum... sper ca am postat unde trebuie. Pana acum câteva zile am lucrat, ca PFA, pentru o firma care și-a suspendat ... (vezi toată discuția)