Va salut. Asa cum s-a obisnuit si in anii anteriori, consider ca este necesara deschiderea acestui topic pentru a veni in intampinarea tuturor celor care se pregatesc pentru , poate cel mai greu concurs de admitere din Romania. Ma voi numara si eu printre ei , asa ca o sa urmaresc cu atentie discutiile viitoare, sa speram majoritatea constructive, ce vor avea loc aici. Va doresc succes in pregatirea voastra pentru ocuparea locurilor scoase de INM (care sunt din ce in ce mai putine) atat celor care participa anul acesta, cat si celor ca mine, aspiranti ai statutului de auditor de justitie in 2016.
Buna seara,
Ma inscriu si eu in cursa alaturi de voi.
Legat de autori, la penal si procedura penala nu mai vreau sa aud de Udroiu.
A invatat cineva, sau are cineva, tratatele de pr. penala ale lui Ion Neagu....sunt ok?
Ce sa zic, chestia cu primul candidat am zis-o si eu p-aici.Ciudata si stranie intamplare.Ce inseamna, ca daca eu predau matematica sa ma respinga ca vin din minunatul sistem de invatamant?
Iar afirmatiile ca ar fi vandute locurile si ca s-ar da grile dinainte,unora, pana la proba contrarie, sunt doar prezumtii.Adevarate sau false, poate fiecare in crezul lui stie ca exista posibilitatea asta dar refuza sa creada.Nu ii pot da dreptate tipei, nu o pot contrazice.
Admitere barou 2014
manuelle
Buna ziua. Pentru admiterea in barou 2014 la Penal trebuie invatat de pe noul cod? Acesta intra in vigoare in februarie 2014. Lucrarile de specialitate dupa ... (vezi toată discuția)