avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 433 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Accident cu victime
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Accident cu victime

acum 4 zile am fost implicat intr-un accident cu victime.
In prima faza, politia mi-a retinut permisul si mi-a eliberat dovada de circulatie, considerand ca eu am fost vinovat.

In ziua accidentului am refuzat sa dau declaratie.

Cate zile am la dispozitie pentru a da declaratia?
Nu exista un termen, puteti merge oricand si sa solicitati sa dati declaratie. Cel mai probabil veti fi programat in vederea luarii declaratiei.
Daca victima nu are peste 90 de zile de ingrijiri medicale sau una din consecintele de la art.194 c.p. se dispune clasarea in dosarul penal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident rutier Oana912256 Oana912256 Buna ziua! As dori daca se poate sa ma ajutati cu niste lamuriri referitoare la un accident rutier. Am fost implicata intr-un accident rutier pe data de ... (vezi toată discuția)
Procedura ranit in accident de circulatie zackyty11 zackyty11 Sora mea a fost accidentata pe trecerea de pietoni. Care este procedura legala impotriva soferului care nu a dat prioritate, vina recunoscuta de el, si ce ... (vezi toată discuția)
Accident rutier cu vătămare corporală din culpă, a cărui soluționare întârzie din cauza lipsei analizelor de sânge ale victimei. cât mai poate dura, și ce aș putea păți? MarianPes MarianPes Acum 9 luni am avut in accident rutier, un pieton, fiind baut mergea linistit pe mijlocul unui drum cu 2 benzi pe sens, eu veneam pe banda 1, iesind din curba ... (vezi toată discuția)