avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 724 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Declaratie depusa eronat
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Declaratie depusa eronat

Buna ziua,

Daca o declaratie a fost depusa eronat timp de cativa ani (in loc sa se declare imp pe div distrib PF s-a declarat imp pe div distrib PJ), exista vreo posibilitate de a scapa de majorarile de intarziere in cazul in care se rectifica greseala?
Mentionez ca toate declaratiile au fost depuse la timp si platile au fost facute in termen.

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Marian Trutan , Contabil 14:07, 29 Iulie 2015
Declaratiile 205 le-ati depus in termen ? Daca ati trecut la beneficiari, persoane fizice cu datele de identificare si sumele corecte,nu cred ca o sa aveti probleme.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Depunere declaratie rectificativa 710 starsiti starsiti Pentru o firma cu cifra de afaceri pe 2012 nu am depus declaratia 010 pentru trecere de la imp. profit la imp. micro la 25 03 2013. La 25.04.2013 am depus ... (vezi toată discuția)
Declaratia 710-eroare aura.radulescu aura.radulescu As avea nevoie de o lamurire, va rog. Am depus in ian 2011 o decl 710 rectif la decl 100 din iunie 2010, cu suma impoz/profit mai mare decat cea initiala. Pe ... (vezi toată discuția)
Depunere decl 205 rectificativa miraj miraj am gresit decl 205 initiala care a fost transmisa dupa care am facut alta decl 205 rectificativa per total si am trimis din nou fiindca o inlociueste pe ... (vezi toată discuția)