avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 706 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... proces verbal de contraventie
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

proces verbal de contraventie

un pv al unei institutii de control intocmit abuziv cu o nota de constatare cuprinzand confiscari de sume care la vremea respectiva depaseau valorile care se incadrau la faptele penale(contraventia depasea ca valoare infractiunea) ;proces castigat in prima instanta,dar culmea desi existau dovezi clare de depasirea de atributii stipulate concret in legea sub care functiona acea institutie,pierdut la a doua instanta cu o rezolutia afisata pe site la 1/2h de la proces
intrebare:fiind o suma colosala(zeci de mii de euro-desi pv consemneaza ca toata marfa a fost justificata prin documentele verificate dar asta este alta poveste),suma este purtatoare de dobanzi si penalitati?momentan caut o alta cale prin care ma pot apara multumesc si doresc sa nu treaca nimeni prin ce trec eu,in conditia in care lunar conrtribui la bugetul de stat cu zeci de mii lei
Cel mai recent răspuns: baranmariana , utilizator 12:58, 29 Iulie 2015
~ Conținut șters la cerere ~
se respinge actiunea ca nefondata
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Penalitati contractuale LUBCOM LUBCOM Stimati colegi, Am in acest moment un proces cu un beneficiar care conform contractului pentru neplata la timp a facturilor erea obligat sa-mi plateasca ... (vezi toată discuția)
Am nevoie urgent de raspuns Ana123456ana Ana123456ana Buna ziua În urma cu 2 ani am deschis un card de cumparaturi la BT în valoare de 1500 lei . Ne-am plătit mereu ratele la timp pana acum un an cand soțul ... (vezi toată discuția)
Angajat care a demisonat acuzat de administrator de fals si furt Dragos1109 Dragos1109 Buna ziua, Va rog sa ne ajutati. Un angajat in functia de director a demisionat deoarece administratorul societatii in ultimul an a lasat toat treaba in ... (vezi toată discuția)