avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 960 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Asociati la constituire srl
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Asociati la constituire srl

Buna ziua. Vroiam sa stiu daca se poate constitui o srl intre o II si inca o persoana? Eu in momentul de fata am o II pe care nu o pot inchide deoarece am castigat o licitatie desfasurata de primaria orasului meu pentru un teren. Platesc chirie regular pentru acest teren, dar as vrea sa ma inscriu la anumite programe de fonduri si pentru asta am fost sfatuita sa infiintez o srl. Ceea ce vreau sa stiu, pot sa creez aceasta srl intre II mea si inca o persoana sau trebuie sa aleg, ori imi tin II ori o inchid si creez o srl? Va multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 11:17, 28 Iulie 2015
Puteti sa aveti in acelasi timp SRL-ul si sa va infiintati si o intreprindere individuala. Ar si recomandat sa nu intrati ca asociat cu I.I. in SRL pentru a nu afecta acitivatea unuia de inchiderea celuilalt.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fonduri ii AlexB03 AlexB03 Buna ziua. As vrea sa stiu daca o II infiintata de mai putin de 3 ani care se ocupa de o mica baza sportiva, intr-o zona urbana in curs de dezvoltare, si are ... (vezi toată discuția)
Srl-d daca am deja srl? pb pb Salut, Vroiam o confirmare. Nu pot sa fac un SRL-D si sa beneficiez de scutirile pana la 4 angajati / 10.000 EUR nerambursabili daca sunt deja asociat (sub ... (vezi toată discuția)