avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 621 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Poprire card
Discuție deschisă în Executare silită

Poprire card

Buna ziua! Am o poprire pe card pentru o amenda de 100 lei. In cazul in care imi intra suma aceasta pe card si imi sunt retrasi banii, se ridica automat si poprirea.. sau aceasta se mentine pana cand eu merg la primarie si platesc amenda? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Floarea Cring , Consultant credite si finantari 15:19, 28 Iulie 2015
Îm mod normal, este poprită doar suma de 100 lei, nu toată suma de pe card, dar sistemele bancare sunt făcute prost și e posibil ca tehnic să nu fie posibil asta și să fie blocată toată suma.

După ce va fi virată suma de 100 lei către poprire, contul ar trebui deblocat. Solicitați băncii respective informații cu privire la cum va proceda.
Ultima modificare: Marți, 28 Iulie 2015
IMicro Bucuresti, Consilier juridic
Va multumesc frumos! O zi buna! :)
Se blocheaza in contul cu poprirea suma de 100 ron. Trebuie sa mergeti la banca, solicitati un extras dupa contul cu poprirea si apoi mergeti la Administratia Financiara sa va elibereze o adresa pentru banca respectiva. Mergeti inapoi la banca cu adresa de la financiar, va da nr. de inregistrare si solicitati ridicarea popririi. Administratia pune poprire pe cont, isi ia banii dar nu o si ridica. Daca aveti conturi si la alte banci la fel trebuie sa procedati, dar adresele de la aministratie trebuie facute pentru fiecare banca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Popriri pe conturi nelyflorea nelyflorea Poate sa-mi spuna cineva daca exista vreun art. in Codul de Procedura Fiscala prin care se prevede ca o poprire instituita de Administratia Fiscala, mai veche ... (vezi toată discuția)
Taxe si impozite - deblocare cont anotherone anotherone Buna seara. Am primit o notificare prin care mi s-a pus poprire pe contul bancar. Motivul? Amenda ratb in valoare de 250 lei. Am depus suma respectiva pe ... (vezi toată discuția)
Poprire cont bancar Iulia432 Iulia432 Buna ziua. Mi s-a pus poprire pe contulde salariu. Azi mi s-a blocat toata suma pe care o aveam in cont. Este legal? Au dreptul sa imi blcheze toate veniturile? (vezi toată discuția)