avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1090 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... reconstituirea dreptului de proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

reconstituirea dreptului de proprietate

salutare la toata lumea
am o problema: cum se poate reconstitui dreptul de proprietate al unei persoane, daca nu se gaseste actul de proprietate? de fapt nu stiu daca mai exista sau daca a existat; teoretic ar trebui sa dateze cam din anul 1950
e vorba de o proprietate situata pe raza judetului Dimbovita
Cel mai recent răspuns: Dan Top , Avocat 07:50, 10 Iulie 2009
Daca a stapinit neintrerupt din 1950 si pina in prezent terenul poate face o actiune in constare a uzucapuiunii sau sa incerce sa gaseasca o copie a acelui act la arhivele nationale

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reconstituire act proprietate lalabanciu lalabanciu Buna ziua! Va rog frumos sa ne consiliati in urmatoare problema. Avem o proprietate (a bunicii materne) casa + teren aferent, construita prin 1950. Actele ... (vezi toată discuția)
Lipsa drept de proprietate fritzman fritzman Buna ziua, doresc sa vand un teren intravilan dar nu am document de proprietate(din cate stiu eu este din 1950). Acest teren a fost al tatalui meu care ... (vezi toată discuția)
Cum poate recupera terenul detinut o parohie urbana? parohia_izvoare parohia_izvoare Buna ziua! Intrebarea mea este urmatoarea: Cum isi poate reconstitui dreptul de proprietate pe cele 12,66 Ha teren, detinute in zona urbana, o parohie? ... (vezi toată discuția)