avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1138 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Am nevoie de visa pentru Qatar?
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Am nevoie de visa pentru Qatar?

pentru a calatori in Qatar ce conditii trebuie sa indeplinesc ?
Cel mai recent răspuns: Anonim22 , utilizator 14:32, 8 August 2015
Gasiti aici informatiile:
[ link extern ]
Documentele pe care vi le cer in functie de viza trebuie legalizate la ambasada lor din Bucuresti:
[ link extern ]
Multumesc.
prietenul meu este cetatean filipinez si lucreaza in Qatar ar putea veni in Romania ? stiu ca pentru ei este dificil pentru a calatori in Europa
Are nevoie de viza, nu cred ca e chiar asa de greu pentru ca ati zis ca lucreaza, deci nu prea poate fi suspectat ca cere viza ca sa intre si sa nu se mai intoarca insa nu stiu daca o poate lua de la ambasada noastra din Qatar sau trebuie sa mearga in Filipine.

Sa trimita un email aici: doha.consul@mae.ro.
Acea adresa e creata special pentru informatii referitoare la obținerea vizei romane.
A incercat la agentie de turism din Qatar si ia spus ca nu se poate sa mearga in europa .. dar nu inteleg , cum calatoresc cei din Qatar spre Europa ?! e filipinez si din cauza asta ?

Alte discuții în legătură

Facilitarea obtinerii vizei pentru cetatean columbian Caterinne Caterinne As fi interesata sa stiu daca este obligatoriu sa ma deplasez in Polonia sau exista o alternativa pentru a depune actele necesare pentru ca un cetatean ... (vezi toată discuția)
Cum procedez ca sa pot calatori cu sotia filipineza in anglia? mariio86 mariio86 Sunt casatorit de aproape 5 ani cu o filipineza ,casatoria a avut loc in Cipru la biserica, ii trebuie viza? ce acte trebuie sa ii fac? (vezi toată discuția)
Transport din siria crt_unic crt_unic Buna ziua. Am o nepoata in Siria, casatorita si cu 2 copii minori. Pana in momentul de fata am reusit s-o ajut cu pasapoartele si cu vizele pt a putea veni in ... (vezi toată discuția)