avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 641 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Am nevoie de visa pentru Qatar?
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Am nevoie de visa pentru Qatar?

pentru a calatori in Qatar ce conditii trebuie sa indeplinesc ?
Cel mai recent răspuns: Anonim22 , utilizator 14:32, 8 August 2015
adresa de email doha.consul@mae.ro. nu este buna
Daca ati scris-o asa

doha.consul@mae.ro.

nu este buna, intr-adevar. Eu am pus punct pentru ca am terminat propozitia.

Scrieti doha.consul@mae.ro
Ati intrebat in alt topic:

Sunt cetatean roman si vreau sa calatoresc in Filipine , am nevoie de visa ?

Da, aveti nevoie de viza iar informatii primiti de la ambasada lor la Bucuresti:

Conditii de intrare si regim de sedere
Pentru a calatori în Filipine este necesara obtinerea, în prealabil, a vizei de intrare de la una dintre ambasadele acestei tari din strainatate. Pentru informatii suplimentare, recomandam consultarea Ambasadei Republicii Filipine în Romania (Bucuresti, Str. Carol Davila nr. 105-107; Tel: 319-8252; Fax: 319-8253; Email: bucharestpe@rdsmail.ro).

[ link extern ]

A incercat la agentie de turism din Qatar si ia spus ca nu se poate sa mearga in europa .. dar nu inteleg , cum calatoresc cei din Qatar spre Europa ?! e filipinez si din cauza asta ?

Trebuie sa ceara informatii de la consulatul nostru, nu de la agentiile de voiaj de acolo ca ei n-au de unde sa stie.
Da a mers , multumesc!
da e buna adresa acum , mai am o intrebare , ce conditii trebuie sa indeplinesc si de ce anume as avea nevoie sa- i pot trimite visa (el fiind pilipinez), ca sa poate veni in Romania ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Facilitarea obtinerii vizei pentru cetatean columbian Caterinne Caterinne As fi interesata sa stiu daca este obligatoriu sa ma deplasez in Polonia sau exista o alternativa pentru a depune actele necesare pentru ca un cetatean ... (vezi toată discuția)
Cum procedez ca sa pot calatori cu sotia filipineza in anglia? mariio86 mariio86 Sunt casatorit de aproape 5 ani cu o filipineza ,casatoria a avut loc in Cipru la biserica, ii trebuie viza? ce acte trebuie sa ii fac? (vezi toată discuția)
Transport din siria crt_unic crt_unic Buna ziua. Am o nepoata in Siria, casatorita si cu 2 copii minori. Pana in momentul de fata am reusit s-o ajut cu pasapoartele si cu vizele pt a putea veni in ... (vezi toată discuția)