Buna ziua,
As avea nevoie de un sfat va rog:
Intr-o curte comuna cu alti 3 proprietari,detin un apartament.Acest apart. are o pivnita cu intrare din curte.Peste treptii ce coboara la pivnita a fost o usa de tabla.
Un vecin pe care l-am lasat 5 ani sa foloseasca pivnita,a schimbat usa ,fara sa ma intrebe.(a facut-o pt. asi asigura bunurile sale).De 2 ani l-am dat afara din pivnita.
Ieri,27.07.2015 a luat usa de tabla care acopera treptii pt.ca ,zice el " este a lui"!Ce masuri se pot lua impotriva acestui om?Unde ar trebui sa merg eu ca sa-l oblig sa puna usa la loc?(mentionez ca acolo locuieste o femeie de 87 ani care nu are nervii de a se certa cu aceasta persoana)Multumesc
Eu personal cred ca daca el a pus usa poate sa o ia inapoi. Dvs. puteati intreba despre cea veche la timpul potrivit si sa il obligati atunci sa v-o restituie. acum ati fi avut ce pune in loc.
Intr-un fel aveti dreptate! Dar a pus alta usa pt. ca sa-si apere "averea" din pivnita,nu i-am cerut-o eu,El m-a pus in fata faptului implinit!Credeam ca e OM,eu l-am lasat sa foloseasca pivnita FARA chirie,ca intre vecini omenosi. Dar facerea de bine e .....de rau! Problema e ca acolo,in golul treptilor care e cam 2 metri adincime, ar putea sa cada vreun copil sau chiar un adult noaptea si atunci cine raspunde?Usa aceea a fost pt. siguranta celor ce locuiesc in curtea aceea, fiid la nivelul solului,nu pt. altceva.Acest vecin atenteaza prin gestul sau,la siguranta fizica a colocatarilor ,nu credeti?.Multumesc
Ajutor,va rog
marcelutza
Buna ziua,am urmatorul caz:
La locuinta proprietate personala,am sub ea si o pivnita ,in care se intra din curte.Curtea imobilului este comuna cu alte 4 ... (vezi toată discuția)
Cum sa procedez?
sofrana
Buna seara,as dori un raspuns avizat la urmatoarea speta:
am o locuinta care are si pivnita,un vecin m-a rugat sa-l las si pe el sa-si puna in pivnita cite ... (vezi toată discuția)