avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 949 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Anulare contract Telekom
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Anulare contract Telekom

Buna,

As dori sa anulez un contract de telefonie mobila la Telekom , e semnat pe 24 de luni din care au mai ramas 17 luni de platit si as vrea sa stiu daca se poate anula contractul fara a fi nevoit sa platesc restul lunilor ( poate o taxa de reziliere dar nu intregul abonament ramas ).
Mentionez ca nu am primit nici un serviciu special ( telefoane sau altele ) pentru semnarea contractului.

Multumesc!
Anularea unui contract e o sanctiune severa a cocontractantului. Ce motiv invocati ?
In contract este specificat ca internetul este nelimitat dar serviciul e defapt limitat la 32 kb/s ( viteza reala e defapt si mai mica, de 20 kb/s )
Ultima modificare: Marți, 28 Iulie 2015
emisary1, utilizator
Decat sa il anulati, mai bine solicitati o viteza mai mare. In orase se ofera.
Eu sunt utilizatoare de multi ani a retelei si nu am nici o plangere privind viteza ( si nu sunt chiar mototoala ). Dar e peste 50.
Ultima modificare: Marți, 28 Iulie 2015
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate rezilia un contract? Muresan Felicia Muresan Felicia Am abonament la internet cu contract pe 2 ani.La abonare aveam o oferta de 7,2 MB/s.Dupa ce s-au semnat toate actele mi-au spus ca in orasul nostru e pe ... (vezi toată discuția)
Taxa reziliere telekom Paul1427 Paul1427 Am făcut un abonament la TELEKOM pentru servicii de internet și televiziune pe data de 15 decembrie 2017. Luna asta pe data de 9 ianuarie am văzut oferta de ... (vezi toată discuția)
Abonament abuziv telekom. cum să-l anulez dacă operatorii nu iau în seamă discuțiile telefonice? stanciumaria2233 stanciumaria2233 Buna ziua, va rog sa ma ajutati in rezolvarea unei probleme legata de un abonament Telekom. Sunt clienta Telekom de mult timp iar in martie 2017 expira ... (vezi toată discuția)