Buna ziua! Am o nelamurire in ceea ce priveste cumulul de functii. Pentru a intelege situatia: Sunt Cadru Tehnic - PSI (norma intreaga) intr-o societate cu capital privat de 1200 de angajati. Exista, conform Art. 13 din Legea 481/2004, obligativitatea de a numi un Inspector de Protectie Civila. Aceeasi lege mentioneaza faptul ca, acest responsabil poate indeplini, prin cumul de functii, si atributiile cadrului tehnic in domeniul apararii impotriva incendiilor. Rezulta de aici faptul ca pot fi tot eu numit prin dispozitie de catre angajator. Intrebarea mea este: Daca as mai incheia un contract de munca pe 4 ore cu angajatorul, avand functia de Inspector Protectie Civila (COR 121303), ar exista un impediment dpdv legal in ceea ce priveste timpul de munca (ajungand scriptic in aceste conditii la 60 de ore pe saptamana)? Vorbim, desigur, in conditiile in care excludem din start eventuale litigii dintre mine si angajator. Pe scurt, eu as sta tot 40 de ore pe saptamana la locul de munca, dar ar putea fi duse la indeplinire aceste cerinte.
Art. 35 alin. (1) din Codul muncii:
„Orice salariat are dreptul de a munci la angajatori diferiti sau la acelasi angajator, in baza unor contracte individuale de munca, beneficiind de salariul corespunzator pentru fiecare dintre acestea .
Codul muncii nu impune conditia ca totalul orelor prestate in temeiul mai multor contracte individuale de munca sa nu depaseasca durata maxima a timpului de munca. In acest sens, prevederile Codului muncii referitoare la durata timpului de munca au in vedere timpul de lucru in temeiul unui singur contract individual de munca . In cazul cumulului de functii, interdictia referitoare la cele 40 si, respectiv, 48 de ore, nu isi mai gaseste aplicabilitate.