avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 561 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Nerestituire imprumut banesc
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Nerestituire imprumut banesc

Acum cativa ani i-am dat unui cunoscut o suma de bani imprumut.Noi doi impreuna cu un martor am semnat o conventie de plata prin care cunoscutul meu recunostea ca imi datoreaza respectiva suma si se obliga sa o plateasca pana la sfarsitul anului trecut.
Apoi el a plecat in strainatate si am discutat sporadic.Cu o luna-doua inainte de scadenta nu a mai comunicat cu mine,desi i-am trimis mai multe mesaje.
As dori sa imi recuperez banii imprumutati.
Ce ma sfatuiti sa fac?Ce costuri voi avea?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: IMicro Bucuresti , Consilier juridic 12:58, 29 Iulie 2015
Acțiune în Instanță, în pretenții. Costul ar fi taxa de timbru 3 % din suma solicitată, asta dacă nu apelați și la un avocat. Onorariul.. depinde de avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Chitanta sub semnatura privata ella24 ella24 Buna ziua. Am imprumutat de la o persoana o suma de bani(mai precis 35.000 ron) si am semnat o chitanta sub semnatura privata in care ma oblig ca pana la ... (vezi toată discuția)
Recuperare datorie nighty91 nighty91 Am imprumutat unui \\"amic\\" o suma de bani. 3500 ron ca sa fiu mai exact. I-am cerut sa scrie pe o foaie precum ca acest lucru s-a intamplat ( nu am facut ... (vezi toată discuția)
Imprumut anisiaileana anisiaileana am imprumutat in26iul2006 o persoana cu suma de 400 mil lei vechi,com¡ntract legalizat la notar,fara garantie.scadenta a fost in26iul2007.pers refuza sa ... (vezi toată discuția)