avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 801 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensionare
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensionare

Buna ziua! Cum este mai bine, sa iesi la pensie din somaj sau din campul muncii? multumesc.
Cel mai recent răspuns: balasaf , utilizator 22:39, 29 Iulie 2015
~ Conținut șters la cerere ~
1. - Perioada de somaj indemnizat este stagiu de cotizare la pensie, plata contributiei fiind facuta de Agentia de Somaj.
- Ca urmare se va adauga la stagiul de cotizare la pensie inca 12 luni su un mic adaos la punctajul mediu anual.

2. Daca indepliniti conditiile pentru pensie pentru limita de varsta nici nu vi se mai acorda indemnziatie de somaj.
va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adaugare ani de facultate pt pensie ElenaLuisa ElenaLuisa Buna ziua.Va rog sa-mi spuneti daca se pot adauga anii de facultate pt a ajunge la stagiul complet de cotizare. Ex: am 26 ani lucrati si daca adaug cei 4 ani ... (vezi toată discuția)
Pensie pentru cei cu contracte intrerupte de mai multe ori/ somaj s.c. MIRA ECO GROUP s.r.l. s.c. MIRA ECO GROUP s.r.l. Buna ziua! Va solicit ajutorul intr-o situatie..... Dna F. este nascuta in 1960. Din 1980 pana in 1995 a lucrat cu contract pe perioada nedeterminata. ... (vezi toată discuția)
Pensie pe caz de boala gradul 2 coka23 coka23 Mama mea este pensionata pe caz de boala gradul 2 de aproximativ 16 ani si beneficiaza de o pensie foarte mica as vrea sa stiu daca se poate recalcula aceasta ... (vezi toată discuția)