avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 940 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Probleme reziliere contract cu datorii UPC
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Probleme reziliere contract cu datorii UPC

Tatal meu doreste rezilierea contractului cu UPC. Ideea este ca mai are niste datorii neachitate (de vreo 4 luni) iar cei de la relatii cu clientii (telefonic) si din centrele din teritoriu de relatii cu clientii (la care am fost personal) ne-au spus ca nu putem rezilia contractul cat timp exista datorii neplatite - mai exact cei de la UPC refuza inregistrarea cererii de incetare/reziliere contract in centrele de relatii cu clientii atata timp cat datoriile nu sunt achitate la zi !
Este corect? Ei practic, refuzand inregistrarea cererii, ma obliga sa raman client si imi factureaza in continuare niste abonamente sau servicii care oricum sunt suspendate si de care nu beneficiez in momentul de fata!
Daca le-as trimite cererea de reziliere/incetare cu posta cu confirmare de primire procedez corect? Din pacate nu mai suntem nici in posesia contractului initial.
Multumesc.

Alte discuții în legătură

Restanta upc romania cesionata catre top factoring gabriel_gavrila gabriel_gavrila Buna ziua! In urma cu 2 ani am reziliat amiabil un contract avut cu UPC Romania pe motiv ca urma sa ma mut in alta localitate unde ei nu puteau oferi ... (vezi toată discuția)
Problema la upc alexandra23 alexandra23 am abonament la upc de anul trecut din august, si as cam vrea sa renunt la el. e deajuns sa fac o cerere de reziliere? sau mai este ceva? trebuie sa platesc ... (vezi toată discuția)
Abonament upc ContSters209690 ContSters209690 in 2008 am incheiat un abonament upc. Pe 30 nov. 2010 am sunat si am cerut sa trec la un abonament mai mic deoarece viteza era oricum proasta.Azi am incecat sa ... (vezi toată discuția)