avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 748 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... spor vechime
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

spor vechime

Buna ziua,problema mea este urmatoarea:nu mi am adus la locul de munca adeverinta conform careia eu mai am un an de munca in plus,deci,intrebarea mea este urmatoarea:se poate primii sporul de vechime din urma?mentionez ca am 12 ani vechime cu anul acela,multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:31, 29 Iulie 2015
Da, se poate primi retroactiv sporul de vechime.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! lucrez ca profesor cu norma întreagă in 2 scoli ... vitasea77md vitasea77md Buna ziua! Lucrez ca profesor cu norma întreagă in 2 scoli diferite de anul trecut. Nu m-am interesat niciodată de fluturașul de salarii, însă de anul ... (vezi toată discuția)
Recalculare spor vechime edelweiss80 edelweiss80 Buna ziua, Va solicit ajutorul in urmatoarea problema: - inainte de a mi se incheia primul contract de munca am beneficiat de 12 luni de somaj ( aprox. 6 ... (vezi toată discuția)
Acordarea sporului de vechime in munca Vintila G Vintila G Sporul de vechime in munca se acorda retroactiv pentru perioada in care salariatul indeplinea conditiile de vechime in munca pentru a beneficia de acest drept ... (vezi toată discuția)