avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 200 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Abuzuri RCS&RDS
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Abuzuri RCS&RDS

Am urmatoarea problema cu stimabilii de la RDS : m-am mutat de o luna si ceva in alta zona unde cei de la RDS nu vor sa transfere serviciile pe care le aveam la vechea adresa si nici sa le schimbe cu alte servicii care pot fi instalate in zona, indicandu-mi ca singura solutie este rezilierea, dar ca va trebui sa platesc tableta data anul trecut la valoarea de nou, deoarece se reziliaza contractul in timpul perioadei contractuale si asa scrie in contract. Intrebarile mele sunt urmatoarele : este legal sa emita facturi si sa ceara plata, desi i-am anuntat ca nu mai beneficiez de serviciile lor? daca nu voi plati facturile pentru lunile in care n-am beneficiat de servicii, RDS are dreptul sa puna penalitati? este corect sa ceara plata tabletei, desi le-am spus ca o inapoiez dar nu vor, daca rezilierea s-ar face practic din vina lor? Ce as putea sa fac astfel incat sa reziliez fara plata tabletei si a facturilor necorespunzatoare?

Alte discuții în legătură

Probleme contract rcs&rds serena82 serena82 Am un contrat cu cei de la RDS de mai multi ani, drept pentru care anul trecut am beneficiat si de o tableta gratis si am extins valabilitatea contractului cu ... (vezi toată discuția)
Reziliere rds pentru neplata amalia2009 amalia2009 Am urmatoarea problema : am avut un contract RDS la o anumita adresa, iar ulterior dupa ce m-am mutat, cei de la RDS nu au mutat serviciile la noua adresa ... (vezi toată discuția)
Prescriere plata facturi cablu tv mia_livia mia_livia Buna seara. In mai 2014 am facut o cerere de reziliere a contractului de cablu tv,pe motiv ca ne mutam si la noua adresa compania respectiva nu avea ... (vezi toată discuția)