avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 209 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Reziliere RDS pentru neplata
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Reziliere RDS pentru neplata

Am urmatoarea problema : am avut un contract RDS la o anumita adresa, iar ulterior dupa ce m-am mutat, cei de la RDS nu au mutat serviciile la noua adresa deoarece atunci nu aveau infrastructura in zona, dar nici nu au vrut sa reziliem contractul fara plata unei tablete oferita pentru fidelitate (in contract se stipula ca in cazul in care doream rezilierea, clientul trebuia sa plateasca tableta). Eu am refuzat acest lucru pentru ca nu voiam sa reziliez contractul, nu era vina mea ca ei nu voiau sa instaleze infrastructura iar eu doream serviciile lor ; intre timp au mai emis doua facturi, desi le-am spus ca nu mai locuiesc la adresa unde sunt instalate serviciile si le-am dus si adeverinta de la fosta asociatie de proprietari, iar acum au reziliat contractul si l-au dat unei firme de recuperari care ameninta cu judecata in caz de neplata. Ce as putea sa fac in acest caz cand e clar ca rds doreste niste bani pe nedrept, pe care nu am de gand sa-i platesc pentru ca nu e corect.
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 22:44, 16 Februarie 2016
Deocamdată nu plătiți nimic și nu faceți vreun angajament de plată. Trebuie ca mai întâi să vă informați asupra pretențiilor concrete ale creditorului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abuzuri rcs&rds serena82 serena82 Am urmatoarea problema cu stimabilii de la RDS : m-am mutat de o luna si ceva in alta zona unde cei de la RDS nu vor sa transfere serviciile pe care le aveam ... (vezi toată discuția)
Probleme contract rcs&rds serena82 serena82 Am un contrat cu cei de la RDS de mai multi ani, drept pentru care anul trecut am beneficiat si de o tableta gratis si am extins valabilitatea contractului cu ... (vezi toată discuția)
Reziliere abonament nou rcs rds persoana juridica IoanaJR IoanaJR Buna seara, Ma confrunt de 2 luni cu nepasarea unor oameni care reprezinta compania \\"RCS RDS\\". In urma cu aproximativ 2 luni am fost abordati de un ... (vezi toată discuția)