avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 220 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Probleme contract RCS&RDS
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Probleme contract RCS&RDS

Am un contrat cu cei de la RDS de mai multi ani, drept pentru care anul trecut am beneficiat si de o tableta gratis si am extins valabilitatea contractului cu 2 ani. Acum m-am mutat la o alta adresa, dar cei de la RDS nu doresc sa efectueze transferul serviciilor deoarece nu au echipamente in blocul respectiv si nu vor sa investeasca. Din acest motiv, sunt nevoita sa reziliez contractul, desi nu doresc acest lucru, iar cei de la RDS ma obliga sa le platesc tableta la un pret stabilit de ei (nu vor sa le-o returnez) fiindca sunt in perioada contractuala. Intrebarea mea este : daca eu reziliez din cauza lor, ca nu vor sa efectueze transferul serviciilor, este legal sa ma oblige la plata tabletei?
Cel mai recent răspuns: serena82 , utilizator 17:36, 24 Iunie 2015
Trebuie vazut cum a fost incheiat contractul cu RDS, ce clauze sunt la reziliere contractului.
Daca ar avea si ei un contract simplu de 2-3 pagini ar fi ceva. Eu cred ca este ilegal sa ma oblige la plata, daca reziliez din vina lor, nu din dorinta mea, indiferent ce-ar scrie in contrat si sigur exista intr-o lege un articol care sa vizeze o situatie de genul meu, doar ca nu stiu unde sa caut.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abuzuri rcs&rds serena82 serena82 Am urmatoarea problema cu stimabilii de la RDS : m-am mutat de o luna si ceva in alta zona unde cei de la RDS nu vor sa transfere serviciile pe care le aveam ... (vezi toată discuția)
Returnare contravaloare tableta zubiy zubiy Am achizitionat de la Telekom o tableta cu abonament de internet.Aceasta s-a defectat si nu a mai putut fi reparata fiind in perioada de garantie.Am trimis-o ... (vezi toată discuția)
Reziliere rds pentru neplata amalia2009 amalia2009 Am urmatoarea problema : am avut un contract RDS la o anumita adresa, iar ulterior dupa ce m-am mutat, cei de la RDS nu au mutat serviciile la noua adresa ... (vezi toată discuția)